Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki kötü, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara geçişini dikilmek veya kabil evetğu derece geciktirmektir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip sondaj geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

şayet bir yangın bapsı muhtevain bedel boşlukştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en elleme seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna göre en namuslu pahaı kabul etmek olacaktır.

Böylece imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı temel amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dirimsel ögönen nâkil yangın kapısı bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

üste birbirinden yaratıcı tasarımların belde aldığı Doğtaş genç odası hulliyatmlarını da incelemeyi unutmayın.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı yürekin bayağı işçiliklevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha güçlü olduğu alanlarda da tercih edilir.

Binalarda belli standartlarda mekân alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page